Lancering van de ‘Sorare Collection Game’ en ‘The Flying Dutchman’ staat op 1 met SS Lazio & Spezia Calcio

Bij Sorare heeft men in de ‘Road Map’ van afgelopen maand al een tipje van de sluier opgelicht voor wat betreft de NIEUWE lancering van de ‘Sorare Collection Game’ die eraan zat te komen. Inmiddels is het zover en kan elke Sorare-manager vanaf donderdag 25 mei 2023 in zijn account hun portfolio bekijken met al de verzamelde voetbalkaartjes van het afgelopen seizoen.

Deze ‘Sorare Collection Game’ functie beloont Sorare-managers voor het bouwen van collecties met hun favoriete competities, clubs & spelers. Managers kunnen clubcollecties samenstellen rond specifieke clubs, seizoenen en schaarste -zoals de 2022-2023 Napoli Limited Cards of de 2018-2019 Club Brugge Rare Cards. Geïnspireerd door het enthousiasme van de community om te verzamelen, geeft deze nieuwe ervaring Sorare-Managers een ‘Collection Score’ voor elk collectiealbum dat ze verzamelen.

Elke kaart heeft een verzamelscore, gebaseerd op de volgende criteria & puntentelling:

‘Sorare Collection Game’ (Scoring Matrix)
‘Sorare Collection Game’ (Scoring system)

Met ‘The Flying Dutchman’ doen we het best aardig al zeggen we het zelf. En dan met name onze stacks van SS Lazio & AC Milan. De stacks van bijvoorbeeld het Italiaanse SS Lazio (LIMITED-CARDS) staat op nummer 1 van het leaderboard zoals je hieronder kunt zien. Ook de verzameling van onze Spezia Calcio cards (LIMITED) staat op nummer 1! De stack van AC Milan (LIMITED) staat op een 3e plek!

Overige standen voor ‘The Flying Dutchman’
Collectie van Spezia Calcio: 1e plaats (LIMITED)
Collectie van Empoli FC: 3e plaats (LIMITED)
Collectie van Sampdoria: 3e plaats (RARE)
Collectie van ACF Fiorentina: 7e plaats (LIMITED)
Collectie van US Salernitana: 8e plaats (LIMITED)
Collectie van US Lecce: 8e plaats (LIMITED)

Bekijk de hele Sorare-collectie van ‘The Flying Dutchman’ HIER online. Het voetbalseizoen 2022/2023 mag dan wel (bijna) afgelopen zijn maar het sparen is pas net begonnen!

Lees HIER meer over de spelregels & lancering van de NIEUWE ‘Sorare Collection Game’.