Bundesliga

De Bundesliga is de hoogste divisie in het Duitse betaaldvoetbal. De competitie is ingevoerd naar een besluit van de Duitse voetbalbond op 28 juli 1962 in Dortmund en ging als eerste van start vanaf het seizoen 1963/64.

Bundesliga & Sorare
Sinds oktober ’21 is Sorare ook sponsor van de Duitse Bundesliga. Bundesliga International hanteert een innovatieve benadering van de marketing van de Bundesliga en Bundesliga 2. De dochteronderneming van DFL Deutsche Fußball Liga is daarom dan ook (net zoals de Eredivisie) een partnerschap aangegaan in de groeiende sector van de niet-fungibele tokens (NFT’s) met het succesvolle digitale Franse bedrijf Sorare. In oktober ’21 is Sorare een officiële partner geworden van de Bundesliga en Bundesliga 2.

(LIVE) Check hier ALLE Europese competities:

– Champions League – Europa League – Conference League – Eredivisie – Bundesliga – Premier League – LaLiga – Serie A – Ligue1 –

Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)
Privacy van 'The Flying Dutchman'