Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie! Tja, wie is er nou niet groot mee geworden? In deze TFD-sectie van onze website bekijk je allerlei verschillende statistieken van ALLE Eredivisie-clubs. Van rode en gele kaarten tot balbezit en schoten op doel naar cijfers & statistieken van de (individuele)voetballers die er op de Nederlandse sportvelden rondlopen.

Om jonge talenten uit de Eerste divisie (Keuken Kampioen Divisie) van Nederland te scouten hebben we ook deze (amateur)voetbalcompetitie online staan met wedstrijden & uitslagen. De Eerste divisie is de op een na hoogste voetbalcompetitie in Nederland die de KNVB organiseert. Het is de laagste divisie in ons land waar betaald voetbal gespeeld wordt. De competitie heet officieel ‘Keuken Kampioen Divisie’ naar de hoofdsponsor: Keuken Kampioen. Tot 2018 heette de Eerste divisie nog de Jupiler League.

“Je kunt online veel over Sorare lezen & leren maar het belangrijkste is om gewoon te starten als manager en het gewoon te doen! Het is leuk, uitdagend en soms zelfs wat verslavend te noemen maar als voetballiefhebber weet je gewoon… Dit is de toekomst van sport(s) gaming/entertainment!
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)

Verder ook uitgebreide cijfers, statistieken en overige data zoals de actuele rangen en standen. Maar wie heeft nou precies de meeste assists gemaakt dit seizoen? En wie heeft de meeste penalties gescoord? En welke speler uit de Eredivisie miste juist de meeste penalties? Ook de Duitse Bundesliga komt uitgebreid aan bod net zoals de Spaanse voetbalcompetitie LaLiga en de Engelse Premier League mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Dan hebben we verder ook nog de Franse competitie Ligue1 en de Italiaanse Serie A.

Als klapper op de spreekwoordelijke vuurpijl dan ook nog data & stats van ALLE wedstrijden, spelers en clubs die uitkomen en spelen in de Champions League, Europa League en Conference League.

Eredivisie & Sorare
De Eredivisie heeft de samenwerking met Sorare uitgebreid tot 2025. Sorare, wereldwijd een van de bekendste aanbieders van fantasy football, wordt door de overeenkomst exclusieve NFT Fantasy Sports Partner van de Eredivisie. Fans en verzamelaars kunnen de komende seizoenen opnieuw digitale spelerskaarten van eredivisiespelers verzamelen, (ver)kopen, winnen en hiermee spelen in het spel dat Sorare mondiaal aanbiedt.

(LIVE) Check hier ALLE Europese competities:

– Champions League – Europa League – Conference League – Eredivisie – Bundesliga – Premier League – LaLiga – Serie A – Ligue1 –

 

 

Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”

Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)

Privacy van 'The Flying Dutchman'