Europa League

De UEFA Europa League is een jaarlijks door de UEFA georganiseerde voetbalbekercompetitie die in het seizoen 2009/10 van start ging als vervanging van de UEFA Cup (in de volksmond tot 1999 beter bekend als de Europacup III). Ook de UEFA Intertoto Cup werd in deze competitie geïntegreerd. De bokaal, de UEFA-beker, bleef wel dezelfde. Na de UEFA Champions League is de UEFA Europa League de belangrijkste clubcompetitie in Europa.

Europa League & Sorare
In de zomer van ’21 heeft Sorare de derde Europese clubcompetitie (de UEFA Europa Conference League) ook toegevoegd aan hun door NFT aangedreven fantasievoetbalspel. Bij Sorare is men echter afhankelijk van verkregen gegevens van derden en daarom is het mogelijk dat niet alle wedstrijden worden opgenomen. Toch is het de afgelopen jaren stabiel en goed verlopen. Sorare had de Champions League en de Europa League al in huis waardoor de Conference League de meest logische volgende stap was. De toevoeging van de Conference League was afgelopen jaar de laatste in een reeks van updates vanuit Sorare. Afgelopen jaren bevat het fantasievoetbalspel ook de nationale teams van landen waardoor EK’s en WK’s een nog mooiere ervaring en een unieke beleving hebben gekregen voor alle Sorare-managers.

Hoe meer deelnemers een competitie heeft, hoe meer prijzen er ook zullen zijn. Dat doen ze bij Sorare goed! De grootste verandering van het afgelopen jaar is dat de game nu draait op een aangepaste layer-2-oplossing. Hiermee zijn er snellere en GRATIS NFT-transacties op het platform.

(LIVE) Check hier ALLE Europese competities:

– Champions League – Europa League – Conference League – Eredivisie – Bundesliga – Premier League – LaLiga – Serie A – Ligue1 –

 

1. Registreer/Log in & check de Speelronde…
2. Klik op ‘Voorspel’ en…
3. Vul je voorspelling(en) in en sla ze op. Klaar is Kees! Maak ook je GRATIS voetbalpoule(s) aan!
Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)
Privacy van 'The Flying Dutchman'

  1. Registreren & inloggen bij ‘The Flying Dutchman’.
  2. Bevestig de link in je email van ‘The Flying Dutchman’ en log in op TFDSorare.com
  3. Klik op de speelrondes (Round) van de gekozen competitie(s) en vul je voorspellingen in!
  4. Bekijk later je resultaten LIVE op het leaderboard! 
  5. Maak zelf ook GRATIS voetbalpoules aan voor bijvoorbeeld je vriendengroep of voetbalteam! Speel tegen je vrienden, collega’s en/of familie en strijd om die eer! Wie heeft er meer voetbalkennis of geluk? Lees onderaan deze pagina meer over de spelregels en de 10-5-2-1 (score) puntentelling.

Voorbeeld van ‘Predict & WIN!’ (Engelse Premier League)