LaLiga

De hoogste Spaanse voetbalcompetitie is de ‘Primera División’ en hierin spelen de 20 Spaanse clubs een complete competitie om te bepalen wie zich landskampioen van Spanje mag noemen. De Primera División wordt volgens het IFFHS als tweede beste Europese voetbalcompetitie gezien en het is de tweede sterkste competitie in Europa volgens de UEFA-coëfficiënten.

LaLiga & Sorare
LaLiga was een van de eerste van de top 5 wereldvoetbalcompetities die een groot NFT-partnerschap tekende met Sorare. Het heeft ervoor gezorgd dat LaLiga in staat werd gesteld om de internationale merken van de clubs uit te breiden door nieuwe (online)fans en voetballiefhebbers te bereiken en ook een nieuwe inkomstenstroom te creëren. Dat is met het groeiende aantal Sorare-managers en de bijbehorende voetbalkaartjes zeker gelukt!

(LIVE) Check hier ALLE Europese competities:

– Champions League – Europa League – Conference League – Eredivisie – Bundesliga – Premier League – LaLiga – Serie A – Ligue1 –

Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)
Privacy van 'The Flying Dutchman'