Ligue1

De Ligue 1 is de hoogste voetbaldivisie in Frankrijk. De competitie werd in 1953 door de Franse voetbalbond (FFF) geïntroduceerd. De FFF organiseert o.a. de competities Ligue 1, Ligue 2 en de Coupe de France. De FFF is ook verantwoordelijk voor het Frans voetbalelftal en het Frans vrouwenelftal.

Ligue1 & Sorare
Het grootste voetbal NFT-platform (Sorare) werd in augustus ’21 verder uitgebreid met de Nederlandse Eredivisie en daarna volgde ook vrijwel direct de Franse competitie Ligue1. Deze nieuwe deal zorgde er destijds voor dat niet alleen Duitse, Spaanse en Nederlandse clubs op Sorare kwamen met hun voetbalkaartjes, maar ook de pas gepromoveerde Franse teams vanuit Ligue2 maakten hiermee hun Sorare-debuut. Onvergetelijke momenten werden gemaakt en mooie herinneringen werden gemaakt. Er is door Sorare een zaadje geplant en die zal de komende jaren nog flink gaan groeien en groter worden.

(LIVE) Check hier ALLE Europese competities:

– Champions League – Europa League – Conference League – Eredivisie – Bundesliga – Premier League – LaLiga – Serie A – Ligue1 –

Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)
Privacy van 'The Flying Dutchman'