Jeroen Otten

Even voorstellen... Mijn naam is Jeroen Otten (42) en ik ben sinds 2021 Sorare-manager geworden. Met de website van TFDSorare wil ik graag andere voetbalfans (en liefhebbers) wereldwijd bereiken om ze zodoende enthousiast te maken om ook Sorare-manager te worden. Verder wil ik voetbalfans informeren met diverse blogs en cijfers & statistieken over de wedstrijden uit Europese top-competities.
 

 

 

“Je kunt online veel over Sorare lezen & leren maar het belangrijkste is om gewoon te starten als manager en het gewoon te doen! Het is leuk, uitdagend en soms zelfs wat verslavend te noemen maar als voetballiefhebber weet je gewoon… Dit is de toekomst van sport(s) gaming/entertainment!”

Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)

Zo bieden we op TFDSorare statistieken aan vanuit de Nederlandse Eredivisie, de Engelse Premier League, de Duitse Bundesliga, de Spaanse LaLiga, de Italiaanse Serie A en de Franse Ligue1. Uiteraard mogen statistieken vanuit de Champions League, Europa League en Conference League ook niet ontbreken. Met ‘The Flying Dutchman’ willen we dus ook wat extra’s aanbieden voor de Nederlandse (en Europese) Sorare-managers. Zodoende hebben we de JoomSport-plugin op onze website geïnstalleerd. In combinatie met de Statorium Soccer API (data) kunnen we jouw hier op TFDSorare.com allerlei statistieken laten zien van verschillende Europese voetbalcompetities. Al deze uitgebreide statistieken zijn overzichtelijk terug te vinden op TFDSorare.com
Jeroen Otten"The Flying Dutchman"
Jeroen Otten "The Flying Dutchman"