Premier League

De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. De competitie bestaat uit 20 teams die tussen augustus en mei elk 38 wedstrijden in totaal 38 strijden om het kampioenschap. In 2021 werd de Engelse competitie nog door de IFFHS uitgeroepen tot nummer twee van de allersterkste nationale competities ter wereld en tevens ook de sterkste van Europa.

Premier League & Sorare
Sorare is er in 2023 ook in geslaagd om een samenwerking op te zetten met de Premier League. Dat is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. De samenwerking van beide partijen is erop gericht om (digitale)voetbalkaarten uit te geven via de blockchain van Ethereum. Het gaat om zogenoemde non-fungible-tokens (NFTs). De eerste stap van Sorare in het Engelse voetbal betrof een samenwerking met voetbalclub West Ham United in 2019. Inmiddels is men in 2023 met een 4-jarige samenwerking gestart om voor ALLE Premier League clubs digitale voetbalkaartjes te produceren.

(LIVE) Check hier ALLE Europese competities:

– Champions League – Europa League – Conference League – Eredivisie – Bundesliga – Premier League – LaLiga – Serie A – Ligue1 –

Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)
Privacy van 'The Flying Dutchman'