TFD – Private League(s) + POULE MAKEN

De meeste Europese competities zoals de Eredivisie, Bundesliga, Premier League, Serie A, LaLiga en Ligue1 lopen inmiddels (bijna) op z’n eind. De zomerstop (+transferperiode) komt eraan want er zijn nog maar een aantal speelrondes te gaan tijdens het voetbalseizoen 2022/2023. Om voor het komende seizoen (2023/2024) onze NIEUWE & GRATIS voorspel/predict/POULE categorie te testen, kun je vanaf NU voor ALLE resterende wedstrijden (vanaf speelronde 30) bij ‘The Flying Dutchman’ een online voorspelling doen en achterlaten.

Je kunt ook je eigen ‘Private League’ (POULE) maken door jezelf OP DEZE PAGINA (of hieronder) te registreren. Speel vervolgens met (of tegen) je vrienden, collega’s, teamgenootjes en/of familie in je eigen en persoonlijke poule.

1. Registreer/Log in & check de Speelronde…
2. Klik op ‘Voorspel’ en…
3. Vul je voorspelling(en) in en sla ze op. Klaar is Kees! Maak ook je GRATIS voetbalpoule(s) aan!
Registreer jezelf NU bij ‘The Flying Dutchman’ en voorspel ALLE Europese voetbalwedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A. Maak ook GRATIS je eigen voetbalpoule(s) aan om te spelen met je vrienden, collega’s of familie en WIN mooie prijzen!”
Jeroen Otten (‘The Flying Dutchman’)
Privacy van 'The Flying Dutchman'

 1. Registreren & inloggen bij ‘The Flying Dutchman’.
 2. Bevestig de link in je email van ‘The Flying Dutchman’ en log in op TFDSorare.com
 3. Klik op de speelrondes (Round) van de gekozen competitie(s) en vul je voorspellingen in!
 4. Bekijk later je resultaten LIVE op het leaderboard! 
 5. Maak zelf ook GRATIS voetbalpoules aan voor bijvoorbeeld je vriendengroep of voetbalteam! Speel tegen je vrienden, collega’s en/of familie en strijd om die eer! Wie heeft er meer voetbalkennis of geluk? Lees onderaan deze pagina meer over de spelregels en de 10-5-2-1 (score) puntentelling van de poule(s).
 

Hoe maak ik een account aan op Sorare?
Aanmelden en registreren bij Sorare is simpel & snel. Check hieronder hoe het gaat in 6 korte stappen en begin aan jouw avontuur als Sorare-manager. Door op de onderstaande link te drukken, krijg je bij het aanmaken van een Sorare-account je eerste GRATIS voetbalkaart!

 1. Ga naar Sorare.com
 2. Vul een geldig mailadres + gebruikersnaam + wachtwoord in.
 3. Er wordt ook automatisch een wallet voor je aangemaakt.
 4. Doorloop de stappen en neem de 10 GRATIS kaarten in ontvangst.
 5. Je bent nu klaar om GRATIS mee te spelen in de ‘Rookie League’.
 6. Ben je klaar voor het echte werk? Koop NU je kaarten op de transfermarkt van Sorare.

SCORE (Puntentelling)
Exact Result: 10 (de uitslag helemaal goed voorspelt hebben)
Winner & Score difference: 5 (voorspel de winnaar juist én doelpunten juist van 1 team
)
Correct winner: 2 (alleen de winnaar correct voorspelt hebben)
Bonus for correct goals guess: 1 (alleen doelpunten 1 team correct
voorspelt)
Joker: Als je jouw joker inzet (max 1 per speelronde per wedstrijd) dan kun je hiermee je score verdubbelen als je de uitslag goed voorspelt hebt.

Spelregels

 1. Bij ‘The Flying Dutchman’ probeer je in de voetbalpoule zo goed mogelijk een voorspelling te doen voor de uitslagen van wedstrijden.
 2. Je kunt een wedstrijdvoorspelling invullen en eventueel aanpassen totdat de match van start gaat.
 3. Je ontvangt 10 punten bij een perfect voorspelde uitslag en 5 punten als je alleen de winnaar goed hebt. Je krijgt 2 punten toegewezen als je de winnaar goed hebt en het doelpuntenaantal van één van de teams juist hebt. Heb je een gelijkspel voorspeld maar de doelpunten niet goed? dan ontvang je 1 punt.
 4. De uitslag die je voorspelt is de uitslag van wedstrijd na 90 minuten inclusief eventuele blessuretijd. Een eventuele verlenging telt NIET mee. Tijdens EK en/of WK poules gaat dit wel in werking.
 5. De uitslagen van de voetbalwedstrijden, het aantal punten en de ranglijst worden door ons zo snel mogelijk verwerkt.
 6. Door technische omstandigheden kan het zijn je voorspellingen helaa niet zijn opgeslagen. We adviseren je daarom altijd even te controleren of je voorspellingen goed zijn opgeslagen op de website van TFDSorare.com
 7. Bijzonderheden en uitzonderingen op punten. Bij bijvoorbeeld een gestaakte wedstrijd die niet wordt uitgespeeld worden er GEEN punten toegekend. Wordt een wedstrijd naderhand aangepast (reglementaire uitslag) dan blijft de oorspronkelijke uitslag staan.
 8. We proberen het simpel & snel te houden voor iedereen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met ‘The Flying Dutchman’ en we helpen je graag. Veel succes en vooral ook heel veel spelplezier!

Private League / Poule (UPDATE)
Als je klaar bent om mee te spelen in andere competities dan maak je hierboven je keuze uit de voorlopig 6 poules die er zijn en schrijf je jezelf dus in bij ‘The Flying Dutchman’. LET OP! De resterende wedstrijden voor seizoen 2022/2023 is bedoelt om het systeem te testen. Vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024 kun je GRATIS meespelen. Je speelt dan mee en maakt kans op fantastische prijzen zoals een seizoenkaart naar keuze van jouw favoriete Eredivisie club, mooie geldprijzen, brutte voetbalshirts, toffe voetbalkaartjes van Sorare en heel veel meer! Bovendien is er met het komende EK (EURO2024) een speciale EK-poule waar je aan kunt deelnemen. Of je maakt samen met je (voetbal)vrienden of je vriendengroep je eigen GRATIS poule aan. Wordt vervolgd!

Binnenkort meer nieuws & updates…